Waarom kiezen voor ons


 INBRAAKPREVENTIE SPECIALIST

Door jarenlange ervaring in de bouw zijn wij inmiddels ook specialist op het gebied van inbraakbeveiliging. Hierbij maken wij gebruik van producten die zijn goedgekeurd volgens het SKG keurmerk.


 WERKEN VOLGENS HET POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN

We werken volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Uw huis krijgt hierdoor het keurmerk, waardoor de kans op inbraak met 90% afneemt.


 JARENLANGE ERVARING

Bouwbedrijf Martens & de Boer heeft jarenlange ervaring in de bouw. Door middel van een groot netwerk aan specialisten hebben wij voor iedere klus de beschikking over de juiste kennis en ervaring. Ook op het gebied van inbraakbeveiliging.

Wie zijn Martens en de Boer

martensdeboer
Bouwbedrijf Martens & de Boer is genoemd naar de oprichters van het bedrijf, René Martens en Mark de Boer. Het bedrijf beschikt over een netwerk van vakmensen welke worden ingezet wanneer nodig.

“Kwaliteit tot in de puntjes” is ons motto. Hierbij werken we nauw samen met onze opdrachtgever, aangezien uw wensen voorop staan. Met onze kennis en expertise kunnen wij ervoor zorgen dat uw wensen een vorm gaan krijgen.

Voor een eerste kennismaking komen we graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, waarna we u een vrijblijvende offerte kunnen aanbieden.

Lees verder

Next Previous Wat klanten over ons zeggen

Wij beveiligen uw woning volgens de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.