Er is niets zo vervelend als thuiskomen van een avondje uit of een vakantie en er achter komen dat er dieven in uw huis zijn geweest. Naast alle financiële schade is er ook vaak sprake van emotionele schade door diefstal van familiestukken. Ook kan er sprake zijn van een onveilig gevoel. Als deze dieven in uw huis kunnen wie kan dat nog meer? Beveiliging van uw huis kan u veel narigheid besparen. De vraag is alleen doet u dat zelf of laat u dat door een professional doen?

Heeft u vragen over inbraakpreventie? Neem dan gerust contact met ons op.

 

BEVEILIGING HUIS DOOR EEN PROFESSIONAL

Natuurlijk komt u een heel eind. Een extra slot op de deur is zo geplaatst. Maar heeft u enig idee wat het juiste materiaal is? Waar de inbraakrisico’s van uw huis liggen en of u de juiste materialen heeft voor uw woonsituatie? Waarschijnlijk niet, want uw huis beveiligen is doorgaans niet uw dagelijks werk.

Inbraak is vaak niet uit te sluiten, maar het risico kan wel zo klein mogelijk gemaakt worden. De professionals van Martens en de Boer weten precies welke materialen er nodig zijn om de beveiliging van uw huis zo goed mogelijk te maken. Door ervaring weten wij vaak precies waar het inbraakrisico van uw woning ligt. Dat kan weleens op een hele andere plek zijn dan u in eerste instantie dacht.

 

INBRAAKPREVENTIE TIPS
 1. Heeft u een schuifpui? Beveilig deze met een speciaal slot.
 2. Maak gebruik van goedgekeurd hang- en sluitwerk door een bekend keurmerk.
 3. Beveilig niet alleen de benedenverdieping maar ook de bovenverdieping van uw huis.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting rondom uw huis.
 5. Geef bij afwezigheid het huis een bewoonde indruk. Bijvoorbeeld door het gebruik van verschillende tijdschakelaars voor verlichting. Plaats deze door het hele huis.
 6. Controleer voor u het huis verlaat of alle ramen en deuren gesloten zijn.
 7. Heeft u een trap buiten uw huis liggen? Zet deze, net zoals uw kliko, goed vast.
 8. Plaats nooit berichten op social media dat u op vakantie bent. Dieven lezen ook mee.
 9. Beveilig uw huis naar de richtlijnen van het Politiekeurmerk veilig wonen. De kans op een inbraak neemt hierdoor met 90% af!
 10. Vraag uw buren tijdens (lange) afwezigheid om uw post van de deurmat te halen. Dit voorkomt een verlaten indruk van uw huis.

Meer inbraakpreventie tips vind u hier.

 

BEVEILIGING HUIS OOK BIJ MARTENS & DE BOER

Huisopslot.nl is een initiatief van Bouwbedrijf Martens en de Boer. Huis beveiliging is een belangrijk onderdeel van (nieuw)bouw. Het is daarom geen gekke gedachte dat bouwbedrijven bovengemiddelde kennis hebben van inbraakpreventie. Martens en de Boer zag deze trend opkomen en heeft er een specialisme van gemaakt.

Wij komen graag bij u lang om het inbraakrisico van uw huis te onderzoeken. Er wordt dan snel duidelijk waar de risico’s liggen en wat wij hier aan kunnen doen. Vaak komt dit neer op het plaatsen van sloten op ramen en deuren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wij helpen u graag met inbraakpreventie als u woonachtig bent in en rondom:

 • Alkmaar
 • Zaanstad
 • Waterland
 • IJmond
 • Haarlem
 • Amsterdam
 • Heemstede
 • Heerhugowaard
 • Noord-Holland

Benieuwd naar wat Martens en de Boer voor u kan betekenen op het gebied van huis beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op.

 

BEVEILIGING HUIS MET HET JUISTE KEURMERK

Wilt u uw huis op de juiste manier beveiligen tegen inbraak, dan is het verstandig om te werken met producten en bedrijven die hiervoor een speciaal keurmerk voeren. Zo ben je er van verzekerd dat men de juiste materialen gebruikt en dat het werk volgens een standaard wordt opgeleverd. Hiermee voorkomt u wellicht een hoop narigheid in de toekomst.

Binnen inbraakpreventie zijn er twee keurmerken die erg belangrijk zijn. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het SKG Keurmerk.

Wanneer u kiest voor een PKVW (PolitieKeurmerk Veilig Wonen) erkend bedrijf, weet u zeker dat uw woning veilig wordt opgeleverd. De bedrijven – waaronder ook Martens en de Boer – moeten werken volgens een bepaalde methode. Deze is door de politie opgesteld. Hierin zit alle kennis en ervaring op het gebied van inbraakpreventie verwerkt.

Het SKG keurmerk heeft betrekking op de kwaliteit van het hang- en sluitwerk. Producten met het keurmerk zijn ontwikkeld volgens de laatste normen omtrent inbraak. Hierdoor weet u zeker dat de producten van goede kwaliteit zijn. Dit verminderd het risico op een eventuele inbraak enorm. Kijk een op het slot van uw eigen voordeur. Staat daar een klein logo van SKG op? Zo ja, dan zit u goed met het slot. Zo niet, dan doet u er goed aan om het slot te vervangen.

Wilt u meer informatie over het vervangen van sloten en het plaatsen van inbraakpreventieproducten? Neem dan contact op met Martens de Boer.

 

Lees ook Inbraakpreventie tips, Inbraakpreventie en Politiekeurmerk Veilig Wonen

 

 

Wij beveiligen uw woning volgens de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.