Houd inbrekers letterlijk buiten de deur met de nodige deurbeveiliging. Koopt u een nieuwbouw woning? Dan hoeft u zich doorgaans geen zorgen te maken over uw deurbeveiliging. Nieuwe woningen worden vaak volgens de nieuwste normen beveiligd. Bij bestaande bouw ligt dat anders. Hoe ouder de woning, hoe ouder vaak ook de deurbeveiliging. Koopt u een bestaande woning? Dan doet u er verstandig aan een inbraakspecialist in te schakelen.

 

 HOE WIJ DEUREN BEVEILIGEN

Een deur beveiligen kan op verschillende manieren. Vaak is er niet één pasklare oplossing, maar gebruiken we meerdere technieken. Hierbij geldt de optelsom. Hoe meer inbraakbeveiliging wij plaatsen, hoe meer tijd een inbreker nodig heeft om uw deur te forceren. Kost dit teveel tijd? Dan haakt de inbreker af.

Wij werken daarom met de volgende inbraakbeveiligingen:

  • Meerpuntssluitingen
  • Haaksloten
  • Anti-kerntrekbeslag
  • Anti-inbraakstrip

 

 SKG KEURMERK

Bij Martens & de Boer staat kwaliteit voorop. Daarom werken wij alleen met de beste inbraakbeveiligingsmiddelen. Wij gebruiken daarom alleen producten die het SKG keurmerk dragen.

 

 LAAT UW WONING CHECKEN OP INBRAAKBEVEILIGING

Is uw woning veilig genoeg? Grote kans dat inbrekers ergens een mogelijkheid vinden om binnen te komen die u over het hoofd heeft gezien. Lees daarom eens onze inbraakbeveiliging tips. Wilt u de woning eens laten controleren op inbraakbestendigheid? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Dave-van-der-Linden2

 

 

Wij beveiligen uw woning volgens de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.