Het is niet alleen verstandig om inbrekers door middel van inbraakpreventie te ontmoedigen. Ook afschrikken is een belangrijke factor om ze buiten de deur te houden. U schrikt inbrekers eenvoudig af door goede buitenverlichting en zicht. Is het donker rondom uw woning en staan er bosjes omheen? Dan is er duidelijk werk aan de winkel.

 

 ZET INBREKERS IN DE SCHIJNWERPERS

Inbrekers blijven graag onopgemerkt. Door uw woning te voorzien van de juiste buitenverlichting neemt de kans op inbraak af. Als inbraakpreventiespecialist weet Martens & De Boer als geen ander hoe wij het beste verlichting kunnen aanbrengen. Heeft u vragen over het plaatsen van buitenverlichting? Neem dan contact met ons op.

 

 SKG KEURMERK

Ook als het aankomt op het plaatsen van buitenverlichting, werken wij met producten die het SKG keurmerk dragen. Hierdoor weten wij zeker dat we kwaliteit plaatsen en uw woning nog jaren goed verlicht is. Door te werken met kwaliteitsproducten verzekeren wij dat uw verlichting slagvast en hufterproof is.

 

 VRAGEN OVER BUITENVERLICHTING

Laat uw woning niet onverlicht. Het plaatsen van verlichting is een belangrijk onderdeel van inbraakpreventie. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

Lees ook onze Inbraakpreventie tips over wat u zelf kunt doen om inbrekers buiten de deur te houden.

plaatsen buitenverlichting

Wij beveiligen uw woning volgens de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.