Inbrekers komen niet alleen via de voordeur binnen. Ook ramen zijn gewilde toegangspoorten tot uw woning. Hierbij is het niet alleen belangrijk om ramen op de benedenverdieping te beveiligen. Vergeet u vooral niet de raambeveiliging op bovenliggende verdiepingen. Vaak weten inbrekers met behulp van kliko’s, ladders en andere materialen een woningen via bovenliggende verdiepingen binnen te dringen.

 

 RAAMBEVEILIGING DOOR MARTENS & DE BOER

Natuurlijk kunt u zelf uw ramen beveiligen tegen inbraak. Als inbraakbeveiligingsspecialist weten wij echter als geen ander hoe inbrekers het beste buiten de deur blijven. Hierbij werken we volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Doordat wij werken volgens deze norm ontvangt uw woning uiteindelijk ook het keurmerk. Het keurmerk schrikt inbrekers af. De inbraakkans daalt hierdoor met 90%.

Bij raambeveiliging maken bij onder andere gebruik van:

  • Barrièrestangen
  • Knip met slot
  • Tele-uitzetters
  • Raambomen
  • Raamsloten

Voordat wij starten met het beveiligen van uw ramen onderzoeken we eerst de meest ideale situatie. Hierop passen wij volgens de PKVW eisen uw raambeveiliging aan.

 

 KWALITEIT STAAT VOOROP

Bij Martens & de Boer werken bij graag met kwalitatief goede producten. Hierdoor weten wij zeker dat u ook op lange termijn tevreden blijft over ons werk. Als het aankomt op raambeveiliging werken wij enkel met producten die het SKG keurmerk dragen.

 

 WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE

Twijfelt u of uw ramen goed beveiligd zijn tegen inbraak? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem contact op voor de mogelijkheden. En lees onze inbraakpreventie tips.

Raambeveiliging

Wij beveiligen uw woning volgens de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.